Tánc az élet

#képileg ütős
#emberi

Vetítések

Francia dráma, vígjáték, táncfilm, 2022, 118’
R.: Cédric Klapisch
Sz.: Marion Barbeau, François Civil, Denis Podalydès
Francia nyelven, magyar felirattal
Filmvetítés és vogue ball

A párizsi opera fiatal sztárja, Elise egy előadás végén súlyosan megsérül. A briliáns tehetségű balerina álmai hirtelen szertefoszlanak, amikor az orvosok azt mondják: évekig nem táncolhat. Egy véletlen azonban a kortárs tánc világa felé sodorja, ahol új barátokra talál. A tánc maga az élet, és sosem késő új utakra lépni!
A film koreográfusa a kortárs tánc egyik leghíresebb alakja, Hofesh Shechter, főszereplője pedig a Párizsi Opera balerinája.

Miért ajánljuk? Érzelmekkel teli bepillantás a profi tánc világába az utóbbi évek egyik legnépszerűbb francia rendezőjétől. Vetítés után pedig indulhat a show!

A vetítést a fergeteges The Big Screen Vogue Ball követi, a magyar ballroom szcéna filmbe illő eseménye, Father Daniel Elle, a Francia Intézet és az MD Company szervezésében. A nemzetközi ballroom közösség tagjai biztonságos és kreatív közegben mérik össze tudásukat a kifutón vogue tánc, runway, divat és más kategóriákban, miközben életre keltik ismert francia és frankofón filmek divatvilágát.

Belépő: 5100 Ft (filmvetítés és Vogue Ball)
Belépő: 5000 Ft (csak a Vogue Ball)

Betöltés...